« afbeelding 1 van 1 »
 
maandag 03 oktober 2016

4 oktober: Nederland zonder aardgas: hoe realiseren we een duurzame warmtevoorziening?

Tijd:13:00 - 17:30 uur
Locatie: AVR - Rivierweg 147, 6921 PZ Duiven
WIEfm richt zich als Nederlands-Duits INTERREG-project op warmtevoorziening in de grensregio, met als doel het ontwikkelen en tastbaar maken van concrete plannen voor een efficiënte productie, distributie en gebruik van warmte in de Euregio. De komende vier jaar wordt de basis van warmtelevering in de grensregio onderzocht, besparingsmogelijkheden uitgewerkt en duurzame alternatieven gepresenteerd. Hoe is de warmtevoorziening in beide landen geregeld? Welke technologieën gebruiken ze? Met welke infrastructuur hebben beide landen te maken? Hoe zien de verschillen in wetgeving eruit?

Voorlopig programma
13.00Ontvangst met koffie en thee
13.30Start plenaire gedeelte met vooraanstaande sprekers:
Energieproducent/ -leverancier
Collectieve (duurzame) warmtevoorziening
Individuele (duurzame) warmtevoorziening
14.40Pauze
15.00Workshops over verschillende aspecten bij collectieve en individuele warmteoplossingen (technisch, bestuurlijk, planologisch, economisch)
17.00Terugkoppeling workshops en afsluiting 
17:15Netwerkborrel

U kunt zich aanmelden voor de bijeenkomst door het sturen van een email met uw contactgegevens naar secretariaat@kiemt.nl. U ontvangt van ons een bevestiging van uw inschrijving. Deelname aan de bijeenkomst is gratis. Wel moet u zich voorafgaand aanmelden en geldige legitimatie mee te nemen! We verheugen ons op uw komst.


 
 
BLIJF OP DE HOOGTE VIA