« afbeelding 1 van 1 »
 
dinsdag 19 januari 2016

Gelderse inspiratieavonden TEAM UP!

Tijdens deze avonden, georganiseerd door Alterra Wageningen UR in opdracht van de Provincie Gelderland brengen we innovatieve ondernemers, partijen, verenigingen en collectieven bij elkaar om de omslag naar duurzame economische landbouw zo snel mogelijk te maken.

Zeer waarschijnlijk heb jijzelf, jouw vereniging, bedrijf of collectief een goed idee voor de landbouw in Nederland, of zit je met een probleem dat je niet alleen opgelost krijgt en waarbij je meer partijen nodig hebt, of collega’s zoekt die dezelfde uitdaging zien en zo gezamenlijk kunnen opschalen, of een deel van de oplossing hebt, maar de andere delen niet kunt vinden, of een vermarktingsvraagstuk hebt, of een visie vanuit een andere hoek nodig hebt, of....

Om deze collectieven vorm te geven organiseren we een marktplaats met verschillende thema’s en ontwerpers. Deze ontwerpers werken als facilitators en kunnen jullie ideeen, vragen of problemen bij elkaar brengen. De avond is geslaagd wanneer partijen elkaar weten te vinden en samen gaan verder werken aan hun collectieve project. Mogelijk gebruiken zij hiervoor de POP3subsidie die op 1 juni ingediend moet zijn. Aan het eind van de avond komt gedeputeerde Jan Jacob van Dijk langs om de resultaten te bekijken.
 
De avond voor Regio West (Betuwe/Gelderse Vallei/West-Veluwe) wordt georganiseerd op:
 
Dinsdag 19 april 2016 19:30 uur
Fruitpark Ochten – Bonegraafseweg 59 in Ochten.
Website: www.fruitpark.nl
Locatie: https://goo.gl/maps/Lkgxm75xvtT2
 
Het programma begint om 18:45 met ontvangst, rondleiding over het bedrijf voor de liefhebber en koffie/thee met koek. Om 19:30 uur start het programma met ontwerperspitches en opening van de markt. We sluiten de avond rond 22:00 uur af met een borrel en klein hapje. Via deze link kun je je opgeven voor de avond.
https://docs.google.com/forms/d/14LOCj4MT0DwDPT3Fj3vhwDdflAD9CY6TDF2zaCTlTIE/viewform?c=0&w=1

Ken je nog andere partijen die deze avond ook interessant vinden geef dit dan door. We hopen je van harte te mogen verwelkomen op deze avond en hopen op mooie resultaten. Mocht je nog vragen hebben, neem dan vooral contact op.

Namens Yvonne Geelen van de Provincie Gelderland
Groet! Inge Alterra Wageningen UR
Inge.vleemingh@wur.nl
06-10493815 
 
BLIJF OP DE HOOGTE VIA