« afbeelding 1 van 1 »
 
dinsdag 11 april 2017

Harry Beijer krijgt een stropdas

Tijdens de opening van Kom in de Kas kreeg Harry Beijer van zijn vrouw Margit wel een heel bijzondere stropdas omgehangen. Een stropdas die voortaan ook om de planten van Kwekerij Harry Beijer zal hangen. Op die manier weten consumenten, die direct een bloeiende potplant bij Harry bestellen, waar het product vandaan komt. In het kader van direct-promotion wenst Harry al zijn klanten, middels een soort stropdas/etiketstrook, een persoonlijk ‘geluksmoment’. Immers een plant is niet alleen mooi, hij maakt mensen ook gelukkig!
Om de nieuwe promotiecampagne kracht bij te zetten is over de planten van Harry via Facebook (metdegroetenvanharry) informatie te vinden. Zo kunnen consumenten direct met Harry en Margit communiceren. Dat is onderdeel van de nieuwe marketingstrategie. Door nieuwe communicatiemethoden via social media is de ‘afstand’ tussen consument en kweker veel kleiner geworden. Zo geven Harry en Margit een persoonlijke tint aan hun unieke potplanten.
Harry biedt zijn klanten, via de ‘stropdas’, een geluksmoment. Op de stropdas staat namelijk de volgende tekst: U heeft hier een plant in handen, rechtstreeks uit onze kwekerij. We hebben deze plant met liefde en passie verzorgd. Samen met onze medewerkers genieten we elke dag van onze groeirijke, bloeirijke en eerlijke producten in onze kassen in het Betuwse Bemmel. Veel plezier met dit stukje geluk!

 
 
BLIJF OP DE HOOGTE VIA