« afbeelding 1 van 1 »
 
woensdag 11 september 2019

KLEURRIJKE VERHALEN DAGEN 2019

Aan de Kleurrijke Verhalen Dagen nemen bloemisten deel die bij Plantion inkopen op de klok. Afhankelijk van hun inkoop ontvangen zij een x-aantal kortingsbonnen om weg te geven. In totaal geeft Plantion 30 duizend bonnen uit.
Promotiecampagne
Ter promotie van de Kleurrijke Verhalen Dagen worden in de directe omgeving van de bloemisten 1 miljoen folders huis en huis verspreid. Daarnaast is een uitgebreide online campagne opgezet, gericht op de doelgroep vrouwen van 25-65 jaar. Via de store locator op www.kleurrijkeverhalen.nl kunnen geïnteresseerde consumenten gemakkelijk een deelnemende bloemist in de buurt vinden.
 
Winactie op Facebook
Naast € 7,50 korting op een volgende aankoop zit er voor consumenten mogelijk nog iets extra’s in het vat. Want wie op Facebook een foto deelt van de aangekochte bloemen of planten, met #kleurrijkeverhalen en vermelding van de betreffende bloemist, maakt kans op een jaar lang elke twee weken gratis bloemen.
 
Bloemist in het spotlicht
De langlopende (sinds 2014) consumentencampagne Kleurrijke Verhalen zet de bloemist in het spotlicht. Met ludieke filmpjes wordt verteld dat je bij de bloemist moet zijn voor een mooi en duurzaam product. De bloemist kent zijn klanten en verrast hen regelmatig met iets nieuws. Plantion ondersteunt haar bloemisten hierin door naast een breed assortiment wekelijks nieuwe soorten (noviteiten) voor de klok te brengen. Ook organiseert Plantion inspirerende workshops, productpresentaties en verkoopgerichte trainingen.
 
Plantion
Plantion te Ede is een moderne, complete en inspirerende marktplaats voor kwekers en sierteeltdetaillisten. Met 142 medewerkers creëert Plantion optimale afzetmogelijkheden voor producten van haar aanvoerders. Plantion combineert onder één dak een klokveiling (dagverse bloemen en planten), een groencentrum (boomkwekerijproducten) en een groothandelscentrum (bloemen, planten en bloemisterijartikelen). Daarnaast bemiddelt Plantion rechtstreeks tussen kweker en koper. Veel producten zijn ook via Plantion Digitale Marktplaats verkrijgbaar. Plantion investeert in een CO 2-neutrale marktplaats, onder meer door gebruik van zonnepanelen en windenergie. Over 2018 realiseerde Plantion een omzet van 98,9 miljoen euro. Meer informatie: www.plantion.nl


 
 
BLIJF OP DE HOOGTE VIA