« afbeelding 1 van 1 »
 
donderdag 18 mei 2017

Marktverkenning sierteelt Polen

Na een succesvol marktbezoek in 2016, vindt van donderdag 31 augustus tot en met zaterdag 2 september, opnieuw een marktverkenning naar Polen plaats. Ditmaal niet alleen naar de hoofdstad Warschau, maar ook naar de (geheel andere) "wereld" daarbuiten. Inclusief bezoek aan de vakbeurs Flower Expo Poland. Sense marketing & more verzorgt deze reis.

De marktverkenning naar alle schakels van de afzetketen vindt plaats in Warschau en in de regio en wordt georganiseerd in samenwerking met de vakbeurs Flower Expo Poland en de landbouwafdeling van de Koninklijke Nederlandse Ambassade in Warschau.
Ondernemers die geïnteresseerd zijn in Polen doen tijdens deze reis kennis en inspiratie op voor het genereren van new business. Bedrijven kunnen zich tot en met 1 juni a.s. aanmelden voor de reis of een aantrekkelijke package-deal in combinatie met beursdeelname op de ‘Flower Expo Poland’ die tegelijkertijd plaats vindt met de grote groenbeurs ‘Green is Life’. Interesse? mailto:info@sensemarketing.nl of + 31 6 24801322


 
 
BLIJF OP DE HOOGTE VIA