« afbeelding 1 van 2 »
 
Friday 21 December 2018

Afscheid van Arjan Kruisselbrink, directeur bedrijven, bij Rabobank

Op 29 november jl. nam Arjan Kruisselbrink, na 29 dienstjaren, afscheid van de Rabobank Maas en Waal – Oost Betuwe. Op een druk bezochte receptie nam hij met een geheel eigen gevoel voor humor afscheid als directeur Bedrijven. Ondanks een hectische fusieperiode wist hij, door goede persoonlijk contacten met medewerkers, Ledenraad en Raad van Commissarissen, de fusie tot een goed einde te brengen. Terugkijkend zei hij, dat die fusie-klus eigenlijk best meegevallen was, als je maar zorgt dat alle partijen hetzelfde doel voor ogen hebben. Paul Brouwer, directievoorzitter, kon dat beamen. "Zelfs tijdens zijn vakantieperiode kon je van Arjan e-mails verwachten als het over zijn werk en de fusie ging”.

Volgens Kruisselbrink is de focus voor de gefuseerde Rabobank de komende jaren helder "Ik geloof in de kracht van de lokale coöperatie die dicht bij onze klanten staat én blijft. Alleen op die manier weet je namelijk als betrokken adviseur wat er speelt en wat nodig is. De bank past zich aan om dit ook in de komende jaren goed te blijven doen en blijft op zoek hoe het beter kan. Dat mogen klanten van de Rabobank verwachten!"
Verschillende sprekers op de receptie beschreven Kruisselbrink als een vakman, iemand die mensen bij elkaar kan brengen, met kennis van wat er bij de klant speelt en met commitment voor de zaak. Kruisselbrink, met wortels in Winterswijk, gaat na het afscheid van de Rabobank in Druten en Elst weer terug naar de Achterhoek. Zijn collega’s van het Agrarische Team wilden hem een passend cadeau uit het Rivierengebied meegeven: dat werd een perenboom. Zo ontving hij op de receptie een 3 meter hoge perenboom cadeau met daarin allerlei goede wensen van zijn collega’s.
 
Vanaf 10 december werken de accountmanagers Food & Agri van vijf Rabobanken in de regio (Rijk van Nijmegen, Arnhem, Maas en Waal – Oost Betuwe, Vallei en Rijn en West Betuwe) samen in één specialistenteam. Dat team zal geleid worden door Walter van Dijk. Van Dijk heeft ruime ervaring opgedaan als Directeur bij  Rabobank Rijn en Veenstromen (regio Woerden) en heeft een agrarische achtergrond. In het team worden verschillende deskundigheden gebundeld om specialisme voor klanten beschikbaar te hebben. Eric Aerts, een bekend gezicht van Rabobank Maas en Waal – Oost Betuwe, zal ook deel uit maken van het Food & Agri team. Daarnaast blijft Eric Aerts namens de nieuwe Rabobank Maas en Waal – Oost Betuwe betrokken bij het Greenport Arnhem-Nijmegen.
 


 
 
BLIJF OP DE HOOGTE VIA