Nieuwsarchief
 
May 2021
November 2018
September 2018
Wednesday 12 September 2018 Van praten naar (duurzaam) doen!
Wednesday 12 September 2018 Open dag bij drijvend zonnepark Lingewaard
Wednesday 12 September 2018 Met vele kleine stapjes een groot verschil!
July 2018
March 2018
January 2018
December 2017
Wednesday 20 December 2017 12 januari: nieuwjaarsreceptie
Monday 18 December 2017 Seminar 'hoe omgaan met tegenslagen'
Monday 18 December 2017 MEI-regeling 1 december open
Tuesday 12 December 2017 The reality of virtual reality
Tuesday 12 December 2017 De toekomst zit in luisteren
Tuesday 12 December 2017 Bloemen: top of mind
« afbeelding 1 van 4 »
 
Friday 07 May 2021

Enthousiaste reacties op Ondernemersontbijt

Op zondag 11 april jongstleden was het zo ver. Het digitale ondernemersontbijt van Kom in de Kas. Normaal gesproken kent het traditioneel ontbijt tijdens dit publieksevenement een zonnige start van de zondagochtend. Dit keer was het fris en regenachtig maar werden wij hartelijk ontvangen bij Mea Vota in Huissen.

De Smaakcateraar zorgde ervoor dat de deelnemers voor 10 uur in de ochtend, hun heerlijke ontbijtje thuis bezorgd kregen zodat er onder het genot van een broodje meegekeken kon worden met de livestream.

Roland Meeuwsen en Radboud Vorage waren gastheer en ontvingen Guus van Logtestijn, Commercieel directeur Plantion bij hun aan tafel waar ze onder andere spraken over de invloed van Corona op de bedrijfsvoering. Afgewisseld met de sprekers werd er live muziek gespeeld door Anouk Ballin, zangeres die zichzelf begeleidde op gitaar. De gasten konden hun favoriete nummer aangeven en deze werd live gezongen.

Ook konden we kennismaken met de nieuwe burgemeester van Lingewaard, mevrouw Kalfs. Zij groeide op als dochter van een fruitteller, die nog steeds trots is op haar roots en de tuinbouw in onze regio goed op de kaart wil gaan zetten. Een vrouw met een warm hart voor de tuinbouw en de groene sector.

Tijdens de uitzending werd stilgestaan bij het overlijden van Theo-Jan van Ewijk van vorige week donderdag. Radboud en Roland hebben samen herinneringen opgehaald. De inzet, het enthousiasme en betrokkenheid van Theo-Jan zal enorm gemist worden. Wij wensen zijn partner en dochters ook langs deze weg veel sterkte toe.

Wij kunnen terugkijken op een geslaagd ondernemersontbijt, ondanks dat het niet in de vorm was zoals wij dat gewend zijn. Hopelijk treffen wij elkaar volgend jaar weer persoonlijk op het prachtige evenement van Kom in de Kas, want dat is de wereld onder glas meer dan waard!

Heeft u de uitzending gemist of wilt u deze terugkijken? Dat kan via de website van Greenport Arnhem-Nijmegen.

Bron: Greenport Arnhem-Nijmegen.


 
 
BLIJF OP DE HOOGTE VIA