« afbeelding 1 van 1 »
 
Monday 18 December 2017

Seminar 'hoe omgaan met tegenslagen'

Jaarlijks organiseert de Rabobank, samen met verschillende agrarische clubs uit de Over-Betuwe, een inspirerend seminar. Dit jaar is het onderwerp gekozen: ’hoe om te gaan met tegenslagen’. U heeft als ondernemer ongetwijfeld te maken met tegenslagen, terwijl het van groot belang is dat ‘de business’ doorgaat. Melvin Redeker zal in zijn presentatie vertellen hoe hij, als bergbeklimmer, hiermee omgaat.

Melvin Redeker verlegde in 20 jaar tijd de grenzen van het Nederlandse Alpinisme. Hij organiseerde vijf Himalaya expedities naar de Pakistaanse Karakoram, de Khumbu vallei in Nepal en de Garhwal Himalaya in India. Met als doel: pionieren, de top beklimmen via een route die nooit eerder door een mens is begaan. Hij studeerde bedrijfseconomie (HBO) en werkte als trainer en coach bij Cruyff Academics, de topsportscholen van Johan Cruijff.

Met zijn expedities, levenservaring, verhalen, adembenemende foto- en filmmateriaal van zijn expedities inspireert Melvin Redeker je anders naar de wereld te kijken en het beste uit jezelf te halen. Uit zijn ervaringen deelt hij gepassioneerd zijn waardevolle en doorleefde inzichten over het succes op de top, en de momenten waar het (bijna) misging. Over samenwerken, leiderschap, omgaan met verandering en tegenslag

Op donderdag 1 februari 2018 wordt het seminar gehouden met aansluitend een netwerkborrel. U bent vanaf 19.30 uur van harte welkom op het Adviescentrum van Rabobank Oost Betuwe, Industrieweg Oost 16 in Elst.

U kunt zich aanmelden via onderstaande link.

https://www.rabobank.nl/lokale-bank/oost-betuwe/seminar-met-melvin-redeker-op-1-februari/


https://www.rabobank.nl/lokale-bank/oost-betuwe/seminar-met-melvin-redeker-op-1-februari/aanmeldformulier/ 
 
BLIJF OP DE HOOGTE VIA